About Us

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Kezdjük azzal, hogy ez az oldal miért jött létre.

Elsősorban azért, hogy ti fiatal, lelkes, tehetséges stb. (a jelzőket még hosszasan sorolhatnánk) bemutatkozási lehetőséget kapjatok kedves kis országunk színe- java előtt, bár a .com végződésből valószínűleg levágjátok, hogy dinamikusan kacsintgatnánk bolygónk minden pontján a világot jelentő deszkák felé.

Itt a hangsúly nem rajtunk, hanem rajtatok és produkcióitokon van és mi úgy gondoljuk, hogy vállalkozásunk egy új kaput nyit sikereitek eléréséhez.

Ehhez kívánunk asszisztálni nektek és a közönségnek, hogy egymásra találjatok, hogy a színpadi lámpák fényében végre Ti álljatok, hogy a nézők el tudják dönteni, kit szeretnének látni, hallani.
Úgy gondoljuk, amint feltöltötted az első produkciódat, megtetted az első lépést az ismertség felé.
"Nyerd meg a közönséget és általa a szabadságod", mondták annak idején a gladiátoroknak a római arénában.

Mindannyian sikerorientáltak vagyunk és vágyunk az elismerésre. Elismerést pedig csak és kizárólag a közönség adhat, amennyiben megismer Téged és tehetségedet. Úgyhogy itt az alkalom, énekelj akár a fürdőkádban vagy BMX-eddel ugrasd át a Dunát, fújj szappanbuborékot vagy fess egy csendéletet két almával és egy kancsóval vagy nevettesd meg a fél országot és
Nyerd meg a közönséget!

Mindenképp nyerhetsz, hisz bekerülhetsz a sztárok világába vagy elhívhatnak pár vidéki pubba, de ha csak a haveroknak eldicsekedsz vele, hogy fent vagy már az is királyság. Az ismertség- szűkebb vagy szélesebb körben- mindenképp a Tiéd. De ezen felül, akár díjaink közül is nyerhetsz, ha te kapod a legtöbb Lájkot. (tudjuk, hogy Like, ezért ne írj emiatt nekünk...)


...
Kávészünet, pillanat és folytatjuk.
...